/ 20º

El Sant Julià salva els tres punts en un dels partits més grisos davant del Laguna (2-1)

El Club Esportiu Sant Julià ha sumat els tres punts contra el Laguna, en la novena jornada de la Tercera divisió de futbol sala. El resultat ha estat la millor notícia d'un partit gris, en què els lauredians han patit més que mai per perforar la porteria rival.

El canvi d'ubicació amb motiu del Canòlich Music Festival no li ha provat al Sant Julià. Els de Jorge Días rebien un Laguna en zona de descens, que ha plantejat un partit molt defensiu.

Als lauredians els ha faltat agressivitat en la pressió i velocitat en la circulació de la pilota. Les ocasions s'han succeït i Pakito n'ha tingut de molt clares al primer temps. El gol també se li resistia a Edgar en aquest xut a boca de canó. Per acabar-ho d'adobar, els de Cambrils s'avançaven poc abans del descans amb un xut a porta buida.

La segona part ha estat un recital d'ocasions per als laurediansRoge ho ha provat amb insistència, però avui l'equip de Jorge Días estava renyit amb el gol. Edgar enviava aquesta canonada al pal a l'equador del segon temps. Tots els patiments s'han acabat quan el Sant Julià ha utilitzat el recurs del porter jugador a vuit minuts i mig del final. Dues accions calcades, amb pilota a la cantonada, centrada d'Edgar i rematada de Pakito, han capgirat el marcador en un minut.

Els ànims s'han escalfat al final i el tècnic del Laguna s'ha hagut de mirar els darrers minuts des de la porta del pavelló després de ser expulsat per una picabaralla amb Edgar. Al final, el 2 a 1 ha estat definitiu.

Amb la victòria d'aquest diumenge el Sant Julià és cinquè a la classificació després de nou jornades, però amb molts deures pendents si vol aspirar a fites més altes aquesta temporada.

Imatges: Karen Figueiredo