/ 22º

Sanza rebaixa la seva marca i baixa dels 30 minuts en 10 km a la Cursa dels Nassos

Marcos Sanza acaba l'any de la millor manera. L'atleta del CAVA v
Marcos Sanza acaba l'any de la millor manera. L'atleta del CAVA va rebaixar ahir la seva marca personal a la Cursa dels Nassos de Barcelona.
Per primera vegada Sanza va baixar dels 30 minuts en aquesta prova de 10 quilòmetres. El d'Aranda de Duero va marcar un temps de 29 minuts i 51 segons per acabar 9è a la prova. Aquesta Sant Silvestre que es disputa a Barcelona és, amb més d'onze mil corredors, la segona prova més multitudinària i la segona amb més participants de l'Estat espanyol, només pel darrere de la Sant Silvestre vallesana. Sanza es preparà ara per la mitja marató del campionat d'Espanya al febrer a Granollers.