/ 12º

Segona derrota de l'Encamp a la Champions League de futbol sala

El Sideco Encamp ha deixat escapar la segona oportunitat per aconseguir un resultat positiu a la preliminar de la lliga de Campions de futbol sala. L´equip amfitiró, l´Allstars Wiener Neustadt, va superar amb claredat els encampadans, que tanquen demà la competició.

Primer temps equilibrat, amb un tres a dos en contra. I una segona part per oblidar. L´Encamp no va poder dur la iniciativa en el marcador davant els austríacs, que passat el primer minut ja manaven amb un gol en pròpia porteria dels de Lluís Cruz. La rèplica i l´empat va anar a càrrec de Saviola poc després. L'argentí recupera la pilota i defineix amb qualitat. Però només treure de porteria el rival es tornava a avançar tot demostrant que l'Encamp d'ahir no era el del primer partit. Massa concessions defensives que van fer jugar còmodes els austríacs. El 3 a 2 de Carlos Barbosa abans d'anar al vestidor ajustava les coses, però Aitor havia d'intervenir molt sovint i va patir molt a la represa.

Quatre gols locals sense resposta andorrana van deixar el partit vist per a sentència, 7 a 2. Quedaven deu minuts i de poca cosa van servir els dos gols ràpids d'Andreu. Els austríacs van saber gestionar bé l'avantatge i encara van fer un darrer gol.

El tercer assalt del grup serà a priori el més difícil. Contra el Dynamo Kampuksen finlandès, que s'ha mostrat com l'equip més fort i ha guanyat els dos partits que ha disputat.

Informa: David Domingo