/

Andorra cau davant les Illes Fèroe (2-0) i la sub-21 cedeix per la mínima a Kosovo

La selecció nacional de futbol no ha pogut evitar la segon

La selecció nacional de futbol no ha pogut evitar la segona derrota a la Lliga de les Nacions davant les Illes Fèroe, que s’ha mostrat superior en l’aspecte ofensiu i ha gaudit d’ocasions per ampliar el marcador final de 2 a 0, en el partit celebrat dimarts a l’estadi Tórsvollur de Tórshavn.

Klaemint Olsen ha fet el primer gol al minut 19 i ha arrodonit la victòria de les Illes Fèroe amb una segona diana, al 33. El porter de la selecció tricolor, Josep Antoni Gomes, ha evitat el tercer amb una aturada en el penal llençat per Hansson al minut 36.

Albert Alavedra ha vestit per primera vegada la samarreta de l’absoluta, que no tornarà a jugar a la Lliga de les Nacions fins al mes vinent. El 14 de novembre els de Koldo Álvarez visitaran Malta i el 17 tancaran la fase a l’Estadi Nacional contra Letònia. Després de quatre jornades, els tricolors tanquen la classificació del grup D1 amb dos empats i dues derrotes.

La sub-21 acusa les baixes a Kosovo

L’onze d’Eloy Casals ha acusat les baixes dels sis jugadors convocats amb l’absoluta i ha cedit per la mínima en el partit disputat a Pristina, amb un gol de Daku al minut 61.

La sub-21, que venia d’un empat històric dimecres passat contra Anglaterra a l’Estadi Nacional, tanca la classificació del grup 3, amb cinc punts en vuit partits.

Els andorrans disputaran els dos darrers compromisos de la fase de classificació per a l’Europeu del 2021 com a visitants, el 13 de novembre a Anglaterra i, quatre dies més tard, davant Àustria.

Imatge cedida: Federació Andorrana de Futbol