/ 12º

La selecció de futbol torna de Moldàvia pensant ja en l'històric partit amb França

Andorra va caure 1 a 0 contra Moldàvia en el tercer partit de la fase de classificació per a l'Europeu. Una rematada als vuit minuts d'Armas, l'única dels moldaus entre els tres pals en tot el partit va ser suficient per sumar els tres punts. Andorra va jugar amb un home més tota la segona meitat i va tenir dues ocasions molt clares per, com a mínim, haver aconseguit l'empat.

Andorra no va ser capaç de guanyar en aquest estadi i ara l'equip de Koldo Álvarez passa a ocupar el fanalet vermell del grup H. Jugar el millor partit de la fase no va ser suficient per sumar fora de casa.

La selecció ha marxat aquesta mateixa matinada per descansar i entrenar al més aviat possible al Nacional. Cal canviar el xip i pensar en l'històric duel contra la campiona del món.

L'Andorra - França es jugarà dimarts a les 20.45h i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad

Informa i imatge: Cesc Sanjuan