/ 20º

La selecció de rugbi cau a Eslovènia per un contundent 48 a 14

La selecció de rugbi ha perdut per un contundent 48 a 14 davant Eslovènia, en el primer partit del Campionat d'Europa a la Conferència Sud 2 disputat a Ljubljana. Els eslovens han sentenciat el duel a la primera part, en què s'han mostrat molt superiors, amb fins a sis assajos. Al descans s'hi arribava amb un 38 a 0 en el marcador.

A la segona part,  Andorra s'ha refet i s'ha mostrat molt més sòlida en defensa, concedint només una marca. Els dos assajos dels Isards, el primer d'Adrià Calvó i el segon d'Edisher Jamrulidze, han maquillat la derrota. A la selecció, que presentava moltes baixes, han debutat quatre jugadors.

Andorra jugarà el segon partit de la lligueta el proper 3 de novembre a l'Estadi Nacional, contra Eslovàquia.