MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

La Solidaritrail, la cursa amb més participació amb 850 corredors

www.andorradifusio.ad

Amb 850 la Solidaritrail ha estat la cursa amb més participació d'aquesta onzena edició de l'Andorra Ultra Trail. Una bona notícia tenint en compte que la seva recaptació va a diferents onagés que vetllen pels nens amb dificultats.

850 corredors en la darrera cursa de l'Andorra Ultra Trail. Tots amb moltes ganes de fer esport en família i de retruc tenir un petit gest solidari. Avui fins i tot les mascotes s'han volgut penjar el dorsal.

A primera línia un any més l'associació Hi Arribarem fent realitat somnis. Sortida neutralitzada en una cursa que queda petita comparada amb les altres. Amb tot, 10 quilòmetres amb 750 metres de desnivell positiu són xifres a tenir molt en compte.

La cursa acostuma a servir per descobrir joves talents. Aquest diumenge el triomf ha estat per als germans Rogé que han arribat plegats. Els David i el Gerard han trigat 50 minuts.

Aina Pellicer ha estat la més ràpida entre les noies amb un temps d'1 hora i 12 minuts.

Malgrat la seva considerable duresa la Solidari Trail és la cursa més oberta a tothom. Una bona oportunitat per viure una primera experiència amb un dorsal a la muntanya.

Informa-imatge: Cesc Sanjuan
 

54.236.59.154