/ 20º

Un solitari gol d'Iker Goujón dona els trets punts a l'Andorra davant l'Olot

El Futbol Club Andorra suma la segona victòria del curs davant l'Olot, per 1 a 0. Un gol d'Iker Goujón, al minut 18, permet els tricolors guanyar confiança i dormir a la part alta de la classificació.

El conjunt dirigit per Nacho Castro ha sortit a Prada de Moles amb la necessitat de rescabalar-se del desastre de Tarragona i així ha estat.

Inici dominador i al minut 18, Iker Goujón, titular per segon cop aquesta temporada, aprofitava una errada de la defensa per ser el primer a superar el porter en un mà a mà.

L'equip ha dominat la possessió, però no aconseguia transformar-ho en bones ocasions. Al descans, 1 a 0. A la represa, els de Nacho Castro han generat perill al contraatac sense gaire encert.

El pas dels minuts ha anat acompanyat del neguit de no repetir la situació del cap de setmana passat a Tarragona. Tot i això, l'Olot amb prou feines ha posat en problemes Miguel Bañuz que repetia per segona jornada consecutiva sota pals.

Al final, victòria balsàmica que permet recuperar sensacions als tricolors.

Castro creu que ha estat un partit "molt complet", davant d'un rival que "no ha generat cap ocasió durant els noranta minuts". Malgrat estar satisfet, ha assegurat que li agradaria "no patir tant".

Per la seva part, el jugador Iker Goujón, ha valorat positivament que l'equip s'hagi sobreposat al pal de la setmana passada. "Hem aconseguit la victòria a casa, seguim invictes". Reconeix que l'equip ha patit, però "ho hem tret i això és el més important".

El triomf permet als tricolors pujar fins a la segona posició de la classificació amb 9 punts. El cap de setmana vinent visitaran el camp del Prat.

Imatges: Txema Galilea