MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 27º

El Temps Darrera previsió

El tennis torna a estar permès en l'àmbit amateur per als més grans de 16 anys

www.andorradifusio.ad

La setmana passada els tennistes professionals van tornar als entrenaments i des daquest dilluns la pràctica del tennis ja és permesa també a nivell amateur, els clubs que disposen de pistes ja tornen ha estar oberts parcialment i els aficionats poden llogar pistes per fer partits o entrenaments individuals.

Des d'aquest dilluns el tennis torna a estar permès en l'àmbit amateur pels majors de 16 anys. Una pràctica esportiva que molts esperaven amb moltes ganes, com han expressat.

Des que els clubs van comunicar als seus socis que tornaven a obrir pistes no han parat de rebre trucades i el primer dia l'activitat ha arribat al 100% en algunes franges horàries, en les que totes les pistes han estat ocupades.

Així ho afirmen el director de Princi Esport, Rupert Fornell, i Jean-Baptiste Poux, del Club de Tennis i Pàdel la Massana.

Com marca el BOPA s'han de seguir mesures preventives com per exemple no canviar de pista, només jugar 1 contra 1 o fer entrenaments individuals. Els vestidors dels clubs tampoc es poden utilitzar.

Davant d'aquesta situació els clubs col·laboren també per ajudar en la seguretat dels clients, destaca Fornell.

Pel que fa al pàdel l'activitat encara no és permesa, ja que es considera esport d'equip, però els clubs confien a tenir noves notícies durant les pròximes setmanes que puguin incloure aquesta pràctica a la dels esports permesos.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Xabier Moreira

3.230.154.129