MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 22º

El Temps Darrera previsió

El Tour tornarà a Andorra el 2020 o el 2021

www.andorradifusio.ad

El Tour de França tornarà a Andorra el 2020 o el 2021. Aquest és el compromís que ha adquirit el Tour de França amb Andorra Turisme. Avui ho ha confirmat el director de la ronda gala de visita a Andorra. Abans del 15 d'octubre es confirmarà la data exacta del retorn.

Christian Prudhomme ha visitat aquest dijous Andorra. El director del Tour de França ha confirmat el retorn de la ronda gala a Andorra el 2020 o bé el 2021.

S'estudia, diu Prudhomme, repetir etapa de descans com en la darrera visita del 2016 i així tenir els millors ciclistes del món més dies al país.

El 2016 el pressupost va ser de 650.000 euros. Es treballa per tancar unes xifres similars. El ministre de Turisme Francesc Camp assegura que han parlat que, en cas que hi hagi un increment, "sigui molt poc respecte fa tres anys".

La voluntat és fer un final en alt. La gran magnitud de la caravana al Tour limita molt les opcions. L'exemple de les etapes de la Vuelta és una bona referència però no sempre vàlida. Les opcions són poques. Sona Arcalís, la Rabassa o Pal, ja que són les zones més àmplies.

Prudhomme ha destacat l'audiència del 2016, la millor en aquella edició de la ronda gala, amb 7 milions d'espectadors.

Francesc Camp també ha anunciat que l'any que vingui el Tour no hi haurà coincidència amb la Vuelta.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Anna Romagosa

 

3.235.75.174