/ 12º

El VallBanc Santa Coloma s'adjudica la Supercopa davant l'Engordany (1-2)

El primer títol de la temporada de futbol, la Supercopa, va caure del cantó del VallBanc Santa Coloma. Els de Marc Rodríguez van imposar-se a l'Engordany per 1 a 2, a l'estadi Comunal Joan Samarra.

Els primers a avançar-se van ser els escaldencs amb una falta magistral de Sebas Gómez a l'escaire al minut 7.

Als trenta minuts, Pedro Santos feia l'empat des dels onze metres, després d'una acció d'Alberto López a Jordi Aláez que l'àrbitre va interpretar com a penal.

Eloy Casals va salvar el gol dels escaldencs, en aturar en dos temps el cop d'esperó d'Aaron Sánchez. Al descans s'arribava amb empat, en un duel marcat per la pluja.

Al 57, Lluís Blanco, escollit millor jugador del partit, capgirava el marcador amb una doble rematada dins l'àrea. 1 a 2.

El partit va mantenir l'emoció fins al final. Al temps d'afegit, Peter va tenir l'empat, però la seva rematada no veia porteria després del cop de cap de Junior al travesser.