/ 12º

El VallBanc se situa líder en la primera jornada de play-off

El final de la lliga Multisegur Assegurances de futbol també promet emocions fortes. Això és el que sembla després de la primera jornada de play-off. La classificació és comprimeix amb el VallBanc Santa Coloma com a nou líder.

El VallBanc Santa Coloma és el nou líder després de derrotar l'Engordany per 2 gols a 1. El menut Lorenzo Burón avançava els vigents campions amb aquesta rematada de cap.

Tots dos equips van fallar un penal a la primera meitat, el més estrany el d'Andreu Ramos. Als 29 minuts Gabi Riera ampliava l'avantatge amb aquesta rematada a la mitja volta. Deivis va escurçar distàncies al 79 però els tres punts van ser per al VallBanc, ara líder amb un punt d'avantatge sobre el Sant Julià.

Els lauredians van perdre en el debut al play-off contra l'Inter Club Escaldes, amb ganes de lluitar pel títol. Una gran assistència d'Ildefons Lima combinada amb una sortida poc expeditiva de Ferran Pol la va aprofitar Genís per avançar els escaldencs. A partir d'aquí ocasions per als dos equips amb encert dels dos porters sota pals. A deu minuts del final Roger Nazzaro sentenciava amb el 2 a 0. Un resultat que situa l'Inter a dos punts de la segona plaça i tres del líder.

En el play-off pel descens l'Encamp es resisteix a perdre la categoria i comença amb un triomf brillant sobre l'Unió Esportiva Santa Coloma.