/ 14º

El VPC s'estrena amb victòria a la Lliga d'Honor d'Occitània en el primer partit des d'abans del confinament

El VPC ha debutat aquesta temporada amb victòria 25 a 18 contra la Salvetat Plaisance, un dels rivals a batre aquest any a Honor.

No jugava un partit des d'abans del confinament. El quinze andorrà ha saltat al terreny de joc amb moltes novetats sobretot a la línia de tres quarts. Precisament un d'aquests fitxatges, Bautista, obria el marcador amb un assaig als 12 minuts.

Eren els millors moments del VPC, ara atac per l'ala dreta culminat per Roger Canturri després d'una gran acció entre Nico i Juan Jiménez, un altre fitxatge.

L'únic punt negatiu del partit han estat els alt i baixos. Dos cops de càstig acostaven els visitants. A les acaballes de la primera meitat expulsió de Carlos i la Salvetat  ha tingut temps d'anotar el primer assaig en el minut 40 per capgirar el marcador 12 a 13 després de la transformació.

A la represa s'ha tornat a veure la millor versió del VPC, un equip enguany més equilibrat. De nou Nico trenca la defensa als 62 minuts i Juan Jiménez situa el marcador 22 a 13 després de la transformació. Acte seguit una nova expulsió a les files del VPC i l'equip que ha acabat patint més del compte després d'un darrer assaig de la Salvetat. Al final 25 a 18. El "KO" ha estat per a l'equip francès però la victòria per a l'andorrà.

El proper partit del VPC el dia 18 al camp del Laroque.