/ 20º

El VPC femení jugarà a primera catalana, després de perdre contra el Barça (0-77)

Derrota contundent del VPC femení a l'Estadi Nacional contra el Barça, per 0 a 77. Les blaugrana han dominat de principi a fi fent gala del seu físic i qualitat. Les tricolors tanquen la fase prèvia aconseguint una plaça a primera catalana.

El VPC femení ha sortit a jugar un partit vital a l'Estadi Nacional contra el Barça amb moltes baixes, i algunes d'importants. Les coses no han començat bé des d'un bon inici i al primer minut, el Barça feia el primer assaig.

Les blaugrana han tancat el partit per la via ràpida i al minut 5 arribava el segon assaig amb una cursa de més de 50 metres. Les tricolors ho han intentat amb algun cop de càstig sense fortuna i la diferència de físic ha estat evident durant tot el partit.

Les visitants, amb algunes integrants de la selecció espanyola a les seves files, han fet valer la seva qualitat. Al descans, 0 a 35. Les accions individuals de força han estat una constant i a la represa, el Barça ha incrementat el marcador fins al 0 a 77 final.

L'entrenador tricolor, Dani Raya, ha remarcat que tot i la diferència de físic i de nivell entre els dos equips "les noies no han abaixat els braços i han tingut una actitud molt positiva". En aquest sentit, ha assenyalat que ha vist coses molt bones en defensa.

La derrota deixa les tricolors a primera catalana, després de sumar 1 victòria i 2 derrotes a la fase prèvia. Abans de reprendre la lliga, moltes de les jugadores debutaran amb la selecció a casa la setmana vinent contra un combinat de l'Arieja.

Informa: Joel Romero
Imatges: Andreij Cristancho