/ 20º

El VPC femení perd a casa contra el Poblenou (7-29)

Derrota contundent del VPC femení a casa contra el Poblenou, per 7 a 29. Les tricolors continuen sense conèixer el triomf a divisió d'honor catalana.

Hi ha dies que no surt res i aquest diumenge li ha tocat al VPC femení. Des d'un bon inici les catalanes han sortit molt incisives i han aprofitat la passivitat de la defensa tricolor amb tres assajos abans del minut 28. Al descans s'ha arribat amb un 0 a 17.

A la represa, el VPC ha intentat guanyar protagonisme, però s'ha trobat amb un rival molt fort al davant. El Poblenou ha dominat el ritme i han arribat dos assajos més.

En la darrera acció del partit, el combinat dirigit per Dani Raya ha maquillat el marcador amb un assaig de Zoe Sánchez i la transformació de Cristina Modesto. Al final, 7 a 29, i segona derrota en tres partits de les tricolors.

L'entrenador del VPC femení, Dani Raya, lamenta la derrota encara que reconeix que l'equip és jove i tot i la derrota, en treuen aspectes positius: "No ha sortit res, davant hem tingut un equip molt fort i complet. Sabíem que era dur, però som un equip jove i ens estem construïint i traiem coses positives del partit."

Per la seva banda, la jugadora Cristina Modesto afirma que l'equip no ha sabut trobar la manera de trencar el joc de les del Poblenou. "Ens hem trobat davant d'un equip molt fort, que no ens ha deixat jugar i que nosaltres no hem sabut jugar, crec que això és el que ens ha faltat."

La setmana vinent visitaran el camp de l'INEF Lleida amb l'objectiu de sumar el primer triomf de la temporada.

Imatges: Cristina Fidalgo