/ 12º

El VPC femení planta cara al Barça (19-24)

El VPC femení ha perdut contra el Barça en un duel trepidant per 19 a 24. Les tricolors han posat contra les cordes les actuals líders de la classificació a l'Estadi Nacional.

Les noies dirigides per Jeannot Martinho han plantat cara en tot moment al líder i han marxat al descans amb un 5 a 12.

Fins a aquest partit, les blaugranes únicament havien encaixat 4 assajos en contra i aquest dissabte n'han rebut 3 més. La sortida de vestidors ha esperonat les tricolors que al 46 empataven el marcador amb una gran cursa d'Estefania Sebastián i la posterior transformació, 12 a 12.

Minuts més tard, l'atac del VPC ha trobat una escletxa que ha aprofitat Noa per capgirar l'electrònic, 19 a 12.

Tot i això, les blaugranes han mostrat per què encara no han perdut cap partit aquesta temporada. El físic i la qualitat de les catalanes s'ha acabat imposant amb dues marques al minut 63 i al 70.

Les tricolors es mantenen terceres amb un bagatge equilibrat de 3 victòries i 3 derrotes. La setmana vinent tornaran a jugar a casa contra l'actual cuer amb l'objectiu de donar continuïtat a les bones sensacions deixades aquest dissabte.

Imatges: Desirée Sala