/ 14º

El VPC femení tanca la temporada amb una convincent victòria 34 a 15 contra el Sant Cugat B

El VPC femení ha jugat aquest dissabte a la tarda el darrer partit de la temporada. Les de Dani Raya han tancat amb una victòria convincent contra el Sant Cugat B.

El VPC ha sortit amb les jugadores endollades des del primer moment. Paula guanyava l'ala dreta en una acció per avançar les tricolors.

El Sant Cugat B ha aconseguit empatar però les noies de Dani Raya no s'ha deixat intimidar. L'equip posa l'oval en joc prop de la línia d'anotació i de nou Paula fa la marca per situar el 10 a 5 al marcador.

El VPC ha fet un darrer assaig abans del descans. Acció de força des de la davantera a càrrec de Xènia i Erika que situa el 17 a 5 amb el que s'ha arribat al descans.

A la segona meitat Erika obre el marcador per al VPC. El Sant Cugat ha pogut tornar a anotar però la reacció ha quedat silenciada amb aquesta cursa sense final de Noa. Prop de la línia de marca entrega l'oval a Kenza que culmina l'anotació.

Al final 34 a 15, setena plaça a Divisió d'Honor Catalana i comiat de l'afició per la porta gran. Aquest dissabte es podia comptar amb el 20 per cent d'aforament al Nacional.+

L'equip  ha sortit a jugar amb 7 noies per sota els divuit anys. El projecte és més viu que mai i la propera campanya es mirarà de lluitar per l'ascens a Nacional B espanyola.

Informa: Cesc Sanjuan