/

El VPC perd a casa contra el Muret (19-25)

En rugbi, el VPC femení va aconseguir la tercera victòria de la temporada en superar el Sitges per 10 a 12. Per la seva banda, el VPC ha perdut a casa contra el Muret per 19 a 25.

Els primers compassos han estat per al conjunt de Jonathan Garcia que al minut 4 s'ha avançat amb un assaig d'Agustin González, després d'una acció llarga i treballada de l'atac.

Després d'un xut a pals de Ramas ha arribat la reacció dels francesos, gràcies a un drop dels visitants per posar el 10 a 3. De mica en mica, el Muret ha guanyat confiança i ha trobat forats a la defensa andorrana. Al minut 26, la fortuna ha somrigut els visitants amb el bot d'un xut que ha acabat en el primer assaig francès de la tarda, 10 a 10.

Tot i això, Ramas s'ha encarregat de convertir dos cops de càstig per marxar als vestidors per davant, 16 a 13. A la represa, les coses no han pogut començar pitjor per als tricolors. En una de les primeres accions, els francesos han aprofitat la feblesa defensiva del VPC per realitzar un nou assaig sense transformació, 16 a 18.

Al minut 47, Ramas ha posat per davant una vegada més els de Jonathan Garcia amb un xut a pals, 19 a 18. A quatre minuts per al final, el Muret ha gestionat a la perfecció una recepció de touche i una bona cursa dels tres quarts ha significat el tercer assaig visitant, 19 a 25.

Els darrers instants han estat marcats per la polèmica, atès que els francesos han comès fins a 4 faltes reiterades prop de la zona d'anotació. L'àrbitre no ha assenyalat assaig de penalització i la bona defensa del Muret ha acabat amb les opcions tricolors.

El VPC perden una posició en detriment del Muret que els supera a la classificació, tot i que es mantenen als llocs de fase d'ascens.

Imatges: Fernando Montero
Locució: Sílvia Mestre