10º / 20º

El VPC supera 13-9 el Vernet de Perpinyà i continuarà aspirant a l'ascens

El VPC Andorra ha superat aquesta tarda la primera eliminatòria de les fases d'ascens a Federal 3. Els tricolors han guanyat el Vernet de Perpinyà 13 a 9. El dia 24 d'abril jugaran els vuitens de final al camp del Sigean.

El VPC, amb moltes baixes en posicions clau del joc, ha sortit endollat. L'equip ha sabut jugar obert i atacar els punts febles del rival. En el minut 13, Cris sorprenia la davantera del Vernet per anotar la primera marca del partit.

Pep Arasanz ha acabat actuant de mig d'obertura. El jugador del VPC sortia d'una lesió i ha acabat alternant la posició amb Sam Franken, que també venia tocat del darrer partit dels Isards.

En el 33 de partit de nou arriba l'assaig per l'ala esquerra, un cop més de la mà de Cris. Abans del final de la primera meitat dos cops de càstig anotats, un per banda, per situar el marcador 13 a 6. Al descans, merescut homenatge a l'equip femení, que dissabte va assolir l'ascens a Divisió d'Honor.

A la segona meitat el partit se li ha fet llarg al VPC. L'equip estava sòlid en defensa, però l'excés de faltes ha pogut complicar la classificació. En el 18 de la segona, el Vernet se situava a només 4 punts. En el 29 han fallat el xut que els hauria situat a un punt. Al final l'equip ha resistit per emportar-se la victòria 13 a 9.

La victòria només ha estat un primer pas, ara cada partit serà una mica més complicat. El següent, el dia 24 al camp del Sigean, campió del seu grup.

Imatge: Pere Besolí