/ 20º

El VPC supera el Tarascó amb sis assajos (40-24)

Victòria clara del VPC Andorra 40 a 24 contra el Tarascó a la lliga d'honor d'Occitània. Malgrat les desconnexions els tricolors s'han mostrat molt superiors i han acabat sumant el bonus ofensiu.

Festival d'assajos a la primera meitat. Els dos primers del VPC a càrrec de Fede Aguiar. L'equip es mostrava molt superior però la relaxació ha permès als visitants tenir opcions de portar l'oval a la línia de marca. Als 24 minuts el Tarascó feia el primer assaig però ràpidament Edo tornava a obrir escletxa. Abans del descans encara han arribat dues marques per banda; l'andorrana ha estat de Ramas. Ell mateix ha anotat la transformació. A la mitja part 26 a 17.

La segona meitat ha estat més ensopida. Amb el bonus ofensiu ja a la butxaca, el VPC ha mogut banqueta donant minuts a jugadors menys habituals i descans als titulars. Encara hi ha hagut temps per a un parell d'assajos més. El primer d'Edo i el darrer a càrrec del president del club, Pol Alié.

Complert el segon partit de la segona volta el VPC es referma a la quarta posició. Les fases d'ascens no es poden escapar de les mans.

Informa i imatge: Cesc Sanjuan