/

El VPC tanca la primera volta derrotant el Montredonnais (20-15)

El VPC ha derrotat aquesta tarda al Montredonnais 20 a 15 a l'Estadi Nacional. El resultat ha estat el millor d'un partit per oblidar. Els tricolors tanquen la primera volta afermats a la quarta plaça a Honor.

El VPC s'ha avançat només començar amb un assaig d'Agus transformat per Ramas. Acte seguit l'autor de l'assaig s'ha retirat després de passar una mala setmana amb grip.

El rival s'ha dedicat a tallar el joc contínuament. L'àrbitre no ha fet res per capgirar la dinàmica i els minuts passaven amb molt poc joc de mans. Abans del descans el VPC ha fet una bona acció per l'ala dret. Ramas aconseguia el segon assaig andorrà. Amb la transformació deixava un clar 17 a 3 que donava tranquil·litat.

Ramas ha obert la segona meitat transformant una penalitat que situava el 20 a 3. El marcador era favorable però no les sensacions. El rival ha aprofitat les expulsions locals per retallar distàncies amb un parell d'assajos. A dos minuts del final es situaven 20 a 15. Afortunadament el marcador ja no s'ha mogut i el VPC tanca la primera volta consolidant la quarta plaça a Honor.

Els VPC obrirà la segona volta el dia 8 de desembre al camp del líder.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Kevin Ribeiro