MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

1.500 clients el primer cap de setmana de reobertura de Caldea

www.andorradifusio.ad

Bones xifres per a Caldea en el primer cap de setmana després de la reobertura. Unes 1.500 persones han acudit al termolúdic entre dissabte i diumenge. El centre ha treballat de valent abans i després de l'obertura per garantir la seguretat de treballadors i clients.

Les xifres del primer cap de setmana d'obertura han estat per sota les habituals per l'època però per sobre les expectatives tenint en compte les circumstàncies. El director de serveis tècnics, Gerard Estrella, explica que el dissabte van entrar moltes més persones de les esperades i que la recepció de les mesures d'aforament i higiene han estat molt ben rebudes.

Per les característiques del servei, el termolúdic ha hagut de treballar de valent abans de l'obertura per condicionar el centre.

Un cop obert el centre s'ha entrat en una nova normalitat. El personal ha rebut formacions específiques per afrontar la situació, el client també s'hi ha d'adaptar.

A hores d'ara el principal objectiu de Caldea és transmetre seguretat. La reobertura serà progressiva i s'espera que passi el mateix amb l'arribada de clients per a poc a poc anar equiparant-se a les xifres habituals.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares