MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 20º

El Temps Darrera previsió

18.000 visitants al museu Carmen Thyssen en el seu segon any de vida

www.andorradifusio.ad

Al voltant de 18 mil visitants pel segon any d'existència del museu Carmen Thyssen que s'acompleix avui. I ho fa amb l'exposició "Femina feminae"; aquest recorregut per les dones en l'art a través de tres segles d'història que es pot visitar fins al mes de setembre.

L'objectiu segons ha explicat a RTVA Guillermo Cervera, director artístic del museu, és créixer en la maduresa de les exposicions, no en el nombre de visitants. Per un museu d'aquestes característiques uns 25.000 visitants seria la xifra màxima acceptable perquè sigui una experiència agradable per a l'amant de l'art que el visita.

Segons dades del museu el 50% de visitants són del país i el més important, el 98% són visites individuals, com és el cas d'Ivette Bolua, que repeteix per segona vegada experiència al Thyssen. La resta de dades ens mostren que el 10% dels visitants són nens. Precisament Cèlia Realp ha decidit a acompanyar aquest dissabte per primer cop el seu fill Àngel a una exposició.

Des de l'inici el Thyssen ha entrat a formar part de la vida social i cultural del país col·laborant amb diferents institucions. Però posant especial atenció en la seva col·laboració amb les escoles i com a museu amic d'Unicef, l'únic al món. Durant tot el dia les portes del museu estan obertes per a qui vulgui gaudir de "Femina feminae" el dia del segon aniversari de l'espai.

Infomra: Sílvia Mestre
Imatge: Guillem Casal

Informació relacionada