MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

2.000 signatures contra el tancament de la sala de gimnàstica artística d'Encamp

www.andorradifusio.ad

Les famílies dels infants que practiquen gimnàstica artística al Club d'Encamp estan en peu de guerra contra el comú. Avui han presentat 2.000 signatures contra la decisió de la corporació que pretén reconvertir la sala del poliesportiu, on es practicava aquesta especialitat, en una sala de musculació.

El comú argumenta que la demanda dels socis del complex esportiu obliga a ampliar la zona del gimnàs i per això cal reconvertir la sala de gimnàstica artística, una decisió que les famílies no accepten. El canvi afecta 63 infants que practiquen aquesta especialitat al club encampadà. La resta de clubs de gimnàstica del país, tant de rítmica com d'artística, s´han afegit a la protesta, que tambè compta amb el suport de la federació. Xavier López, del Club de gimnàstica d'Encamp, ha explicat que "en principi volien eliminar la gimnàstica però vist la repercussió ens volen reubicar". Fet que "no és evident amb tots els aparells que hi ha", ha apuntat.

Davant la pressió i la intervenció del departament d´Esports del Govern, el comú s´ha compromès a trobar una nova ubicació per acollir la gimnàstica artística, una promesa que no acaba de satisfer els afectats i tampoc la federació. Temen que el nou espai no s´adapti a les seves necessitats. En tot cas, els afectats volen estudiar la proposta abans que el comú prengui una decisió en ferm.

Informa: Joan A. Sarmiento        Imatge: Josep M. Garcia