MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

80% d'ocupació hotelera per la Puríssima tot i les anul·lacions per manca de neu

www.andorradifusio.ad

Entre un 5 i un 7% és el que estaria perdent el parc hoteler de les parròquies de Canillo, Encamp i Ordino en no poder fer front a la manca de neu i la pujada de temperatures. Malgrat aquest dada, en conjunt la Unió Hotelera assegura que serà un pont de la Puríssima correcte, amb una xifra conjunta d'ocupació d'un 80%.

Les parròquies centrals i la Massana són les que registren un percentatge més elevat d'ocupació, del 80 al 85%, segons ha informat a RTVA la Unió Hotelera, afegint que el pic d'ocupació serà divendres.

El pont de la Puríssima oferirà bons resultats en la relació ocupació-preu, segons l'organisme, sempre que s'interpretin les xifres en conjunt de les set parròquies.

Tot i això, les bones expectatives a les parròquies amb hotels prop de pistes han minvat, malgrat els esforços d'aquests darrers dies des de totes les estacions per mantenir la neu. Segons explica el director de la Unió Hotelera, Carles Ramos, "tenien expectatives d'uns bons resultats en aquest primer cap de setmana oficial d'esquí, però no serà possible per la falta de neu i les altes temperatures que no fan possible fabricar-ne".

Encara es poden rebre més anul·lacions i hi ha possibilitats escasses que hi hagi reserves de darrera hora, com havia passat anys enrere.

Des de la Unió Hotelera es tenen molt bones perspectives per Nadal i sense xifres definitives s'auguren bons resultats per Cap d'Any i la setmana de Reis.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Sergi Linares