MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Abbey Road i els carrers de Londres, escenaris del nou videoclip de Quim Salvat

www.andorradifusio.ad

Quim Salvat ja té a punt el videoclip "21.7" rodat recentment a Londres. Els estudis d'Abbey Road, la plaça Piccadilly circus i els carrers de la ciutat són l'escenari del nou tema del cantant, centrat en la malaltia de l'Alzheimer.

Com van fer els Beatles als anys seixanta, Quim Salvat veu complert un dels seus somnis i torna de Londres amb els deures fets.

Després d'uns dies intensos a la capital anglesa, finalment han pogut rodar el videoclip del seu nou tema "21.7" i ja només falten els últims retocs per poder fer la presentació oficial. El cantautor explica que a Abbey Road "com a regal ens van portar el micro amb què els Beatles van gravar tota la seva feina", que és el que apareix al videoclip.

Com tots els rodatges, no va estar exempt d'imprevistos i la cancel·lació dels vols uns dies abans d'emprendre l'aventura va trastocar tota la planificació. Amb tot l'equip de rodatge va poder tirar endavant el videoclip amb tan sols dues jornades, aconseguint l'entorn ideal per la història.

En el vídeo, un músic solitari es troba desorientat als carrers foscos de Londres. La inesperada visita de Sandra Cuberes, qui interpreta el paper de cercatalents de l'estudi d'Abbey Road canvia el seu destí. En la cançó, Salvat explica que es va voler posar "en la pell del que creia que pot sentir algú que pateix la malaltia d'Alzheimer i té una conversa amb la seva parella en què li explica".

Preveu pujar els seus nous temes a plataformes digitals, amb l'objectiu de cedir tots els fons recaptats a accions benèfiques per a les associacions amb què col·labora.

Informa/Imatges: Hèctor Romance

3.230.143.40