MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 15º

El Temps Darrera previsió

Acord per a la continuïtat del Palau de Gel

www.andorradifusio.ad

El comú de Canillo i la propietat dels terrenys on s'ubica el Palau de Gel han arribat a un acord per donar continuïtat al complex esportiu i cultural. El nou contracte d'arrendament, que es preveu que s'acordi i es signi dimecres en un consell de comú extraordinari, tindrà una vigència de 25 anys i un preu de 240.000 euros anuals.

Després de mesos de negociació, el comú de Canillo i la propietat dels terrenys on s'ubica el Palau de Gel han arribat a un acord. El nou contracte d'arrendament tindrà una durada de 25 anys i un preu de 20.000 euros mensuals, lluny dels 1.900 que es pagaven fins ara. Finalment, la família Roig ha acceptat una rebaixa de preu inicial que proposava i allargar el període del contracte, passant de deu a 25 anys.

Amb l'acord assolit, el comú canillenc continuarà sent l'arrendatari de la finca coneguda com a Camp Roig, així com de l'immoble i instal·lacions complementàries. La finca on se situa el complex esportiu i cultural disposa d'una superfície de més de 7.200 metres quadrats on s'ubiquen la pista de gel, el gimnàs, la piscina, l'auditori i l'escola bressol. A més, el comú ja preveu per aquest any una partida d'un milió d'euros per renovar les instal·lacions i millorar els serveis per dinamitzar l'activitat al centre.

Des de la minoria d'Objectiu Comú expliquen que no han rebut cap notícia per part de la majoria i asseguren que s'han assabentat pels mitjans de comunicació. L'acord s'aprovarà i es signarà dimecres en un consell de comú extraordinari amb caràcter d'urgència que es convocarà aquest dimarts.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Arxiu RTVA

3.238.7.202