MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

20º / 33º

El Temps Darrera previsió

Andorra acollirà el primer "Rock Da House" amb uns 800 ballarins urbans

www.andorradifusio.ad

El 31 de març el Poliesportiu d’Andorra acollirà el primer campionat de dansa urbana. Un esdeveniment que que forma part d'una gira de sis competicions per Espanya. Els guanyadors participaran a la gran final que tindrà lloc a Tarragona, al juny.

Rock Da House és un festival de hip hop i dansa urbana que s’organitza des d’Espanya. Un esdeveniment que celebra la seva primera edició en diverses localitzacions: Cantàbria, Andorra, Madrid, Catalunya, Canàries i Tarragona. "La idea és continuar. Venim d'organitzar l'Urban Display, el primer campionat que hi va haver a Espanya i d'aquest va sorgir el Rock Da House per fer-ho arribar a més llocs", explica la directora, Irene Pallarés.

L’esdeveniment es durà a terme el 31 de març al Poliesportiu d’Andorra. Dels 10.000 ballarins que participaran en tota la gira, Andorra acollirà uns 800 participants de totes les edats. Tots exhibiran les seves millors coreografies pròpies de la dansa urbana. "Hi ha molts estils. Els coreògrafs prepararan un espectacle d'entre 2 i 3 minuts, els grups, i 1 minut i 1 minut i mig, els solistes i parelles", avança Pallarés.

Els jutges valoraran els participants i els millors es classificaran per a la gran final que se celebrarà el juny a Tarragona.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Anna Romagosa/Rock Da House

Informació relacionada

18.204.55.168