MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 32º

El Temps Darrera previsió

Andorra i Espanya celebren la comissió mixta d’Educació a Madrid

La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester

La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, i el secretari d’estat d’Educació d’Espanya, Alejandro Tiana, han presidit aquest dimarts la comissió mixta hispanoandorrana en matèria educativa, que ha tingut lloc a Madrid. Aquesta comissió es reuneix una vegada a l’any de forma alternada a Andorra i a Espanya.

Durant la trobada s’ha aprofundit sobre els projectes pedagògics comuns als tres sistemes educatius, les infraestructures escolars al sistema educatiu espanyol i les proves DELE (Diploma de Español Lengua Extranjera del Instituto Cervantes). També s’ha abordat la situació d’emergència sanitària provocada per la Covid-19, així com les mesures dutes a terme per fer-hi front.
 
Vilarrubla i Tiana han acordat, d’altra banda, constituir un grup de treball bilateral que permeti elaborar un conveni de reconeixements i d’homologacions de les titulacions, tant d’ensenyament superior com de formació professional, expedides a tots dos països.
 
Posteriorment, la ministra Vilarrubla s’ha trobat en una reunió bilateral amb la seva homòloga, la ministra Pilar Alegría, titular d’Educació i Formació Professional.

Informa: Redacció
Imatge: Govern Andorra