MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Andorra la Vella es rendeix al talent de Bruno Oro

www.andorradifusio.ad

Bruno Oro estrena amb èxit el primer espectacle en solitari al país. El públic del Centre de Congressos s'ha rendit al talent de l'artista, que va demostrar ser capaç d'interpretar la personalitat de més d'una trentena de persones amb poc més d'una hora d'espectacle.

Bruno Oro ha omplert de rialles el Centre de Congressos amb l'espectacle futurista "Immortal".

L'obra ens situa en un futur ben llunyà, on les persones s'han tornat immortals i han de conviure i enfrontar-se amb problemes del present d'una manera eterna.

Què faries si tinguessis tot el temps del món? Aquesta és la pregunta amb la qual Bruno enceta l'espectacle i que respon desdoblant-se damunt de l'escenari amb més d'una trentena de personatges, cadascun amb la seva visió particular de la vida.

L'actor explica que "ara els gurús de la tecnologia comencen a dir que d'aquí 20 o 30 anys podrem aturar l'envelliment i, fins i tot, viure eternament". Per això sobre l'escenari planteja "què passaria si tinguéssim un fill amb 350 anys que encara visqués a casa o si portéssim 200 anys amb la mateixa parella".

L'actor és capaç de posar-se a la pell d'una desena d'usuaris que van en metro en uns pocs minuts, canviant la veu, els gestos i fins i tot afegint-s'hi complements de roba en escena. Una habilitat que va demostrar sobradament al programa Polònia on era capaç d'interpretar Artur Mas, Ángel Acebes o fins i tot Cristiano Ronaldo.

Més enllà de la comèdia, Immortal té la intenció de fer reflexionar el públic sobre aspectes com la superficialitat de la societat través de personatges clarament identificables.

La segona visita de Bruno Oro al país coincidint amb el pont de la Puríssima va deixar una anècdota. Va haver d'arribar en moto "perquè hi havia un embús a la duana espectacular. Ha estat una entrada triomfal".

Per sort l'espectacle va començar segons l'hora prevista i el centre de Congressos pràcticament ple, va recompensar el talent de Bruno Oro amb una sonora i immortal ovació.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Kevin Ribeiro