MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Andorra la Vella tindrà un nou mural de Samantha Bosque dedicat a la dona al carrer doctor Nequi

www.andorradifusio.ad

Andorra la Vella amplia el catàleg de murals amb una peça dedicada a la Fira del bestiar i al paper de la dona. Amb aquest ja són dos els murals de Samantha Bosque a la capital. Es pot veure al carrer doctor Nequi.

La zona del carrer doctor Nequi és on antigament s´havia fet la Fira del bestiar. Ara un mural de Samantha Bosque ho recordarà a partir de la inspiració d´una fotografia dels anys 30 d´Areny-Plandolit en blanc i negre amb el qual també es vol retre homenatge a la dona, explica l'artista.

Després del trompe-l´oeil que va fer a la façana de darrere del comú, aquest és el segon mural urbà que l´artista fa a la capital. Té unes dimensions d´uns 200 metres quadrats. Des del comú es vol fer un ruta de mural. De moment tenen un catàleg de trenta façanes candidates. La propera serà a Santa Coloma. "Podríem parlar d'una trentena de façanes muralitzables. Moltes d'elles pertanyen a comunitats de propietaris, per tant cal l'acord unànim", adverteix el cònsol menor d'Andorra la Vella, perquè això fa que s'allargui el procés.

Es preveu que el mural de doctor Nequi estigui enllestit abans de final de maig. Entre aquest i el de Santa Coloma el comú hi destina aquest exercici 20.000 euros.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares

Informació relacionada

3.227.240.143