MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Arriben les primeres novetats al cinema postconfinament

www.andorradifusio.ad

Les sales de cinema comencen a rebre estrenes, aquesta setmana amb 'The Assistant' i 'Human Lost'. Amb tot encara hi ha espai per a imprescindibles del setè art com "Cinema Paradiso".

Dakota Johnson es converteix en l'assistent personal d'una superestrella de la música amb un ego sobre dimensionat per l'èxit de la seva carrera.

L'estrella és ni més ni menys que Tracee Eliss Ross, la filla de la gran diva Diana Ross. Juntes protagonitzen 'Personal Assistant' una comèdia divertida i un aparador sobre la qüestió de gènere, dona i edat i el racisme. 

Aquesta setmana també s'hi suma 'Human Lost', basada en la segona novel·la més venuda al Japó. El 2036 el món de la medicina s'ha vist revolucionat per la nanotecnologia i les persones poden viure fins a 120 anys. En un món decadent i obsolet, hi ha el fenomen human lost, la creació d'éssers deformats en el moment que les persones són desconnectades de la vida.

Estrenes i clàssics que segueixen amb força. Després de 32 anys és hora de revisitar "Cinema Paradiso", la història del jove Salvatore i la seva passió pel cinema, un retrat de la Itàlia de la postguerra i una declaració d'amor per la màgia del setè art.

Altres propostes que tornen a les sales són "Bohemian Rapsody" amb diverses versions i 'The Gentlemen: Los señores de la mafia' de Guy Ritchie per assistir a la retirada d'un cap de la droga, no sense abans desfer-se del seu mercat. 

Informa: Rosa Alberch
Locució: Yasmina Canedo

3.237.71.23