MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 24º

El Temps Darrera previsió

Augmenta la població d'Andorra, però disminueix el nombre de portuguesos

www.andorradifusio.ad

Canillo, juntament amb la Massana i Andorra la Vella, és la parròquia que més ha vist incrementat el nombre de residents. La població d'Andorra, segons Estadística, segueix a l'alça i supera els 80.500 habitants. L'únic col·lectiu que no ha augmentat són els portuguesos que han baixat un 1,6% respecte fa dotze mesos.

Continua el creixement de la població. En un any el nombre d'habitants d'Andorra ha passat de 78.800 habitants a 80.500, xifra que representa un increment del 2,2%. Aquesta pujada es concentra principalment a la Massana, Andorra la Vella i Canillo, que han crescut entre 300 i 400 persones per parròquia. Ordino ha estat l'indret on menys ha pujat el nombre d'habitants.

El nombre de portuguesos ha disminuït en 141 persones respecte el juliol del 2021. Pel que fa al col·lectiu d'altres nacionalitats, en bona part britànics, ha tingut l'augment més gran, seguit dels residents amb nacionalitat francesa, espanyola i andorrana. 

Si ens fixem en els trams d'edat, els menors de 15 anys són 1 de cada 8 i els més grans de 64 anys representen el 15%. Amb aquesta dada es constata, un cop més, l'envelliment de la població.

Informa: Pere Moliné