MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Ballestà defensa la necessitat de la reforma de la funció pública abans del debat al Consell

www.andorradifusio.ad

Demòcrates per Andorra creu que les esmenes a la totalitat a la llei de la funció pública, presentades pel PS, Liberals i UL-Independents de la Massana, corresponen al tacticisme polític. Així ho ha afirmat Marc Ballestà, secretari de comunicació del partit, que considera que Xavier Espot és el candidat a cap de Govern que millor encarna el seu ideari polític.

Marc Ballestà ha afirmat en una entrevista al programa 'Ara i aquí' de Ràdio Nacional que la llei de la funció pública que han presentat els demòcrates és molt necessària per a garantir la sostenibilitat de l'Administració.

Per això creu que no són positives les esmenes a la totalitat al projecte legal que es debatran dijous al Consell General. Defensa una reforma "que donarà més flexibilitat a l'Administració, que aposta per posar en valor els treballadors, menys burocratitzada i sostenible en el temps".

A més, ha valorat molt favorablement la figura del candidat a cap de Govern pel partit, Xavier Espot. D'ell diu que "encarna realment el projecte de DA" pels "coneixements, capacitat de crear consens i de treball, empàtic amb totes les persones i capaç d'analitzar les realitats que tenim al davant".

Ballestà també ha reiterat que la despenalització de l´avortament podria xocar amb el manteniment de la figura del coprincipat, per la qual cosa és un tema que s´ha de tractar amb cura.

Entrevista completa al conseller de DA Marc Ballestà, a l'Ara i Aquí:Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa