MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Bomosa inaugura Hive Five, un nou espai de treball i espera arribar al 50% d'ocupació abans que acabi l'any

www.andorradifusio.ad

Bomosa ha innaugurat aquest dilluns un nou espai de treball, Hive Five.  Un edifici de sis plantes dissenyat per a emprenedors i empreses d'arreu, tot en un entorn obert i de col·laboració.

Aquest nou espai que ara es troba disponible es crea amb l'objectiu de generar sinèrgies entre treballadors i empreses del país. Actualment ja compta amb 140 punts de treball.

Precisament d'aquests punts de treball Hive Five ja n'ha llogat 6 i espera que a final d'any l'ocupació arribi al 50%, xifra màxima que de moment tenen prevista fins que es normalitzi la situació sanitària marcada pel coronavirus.

L'edifici de sis plantes es presenta com un aliat per diversificar l'economia i estimular el talent d'Andorra i és que els promotors d'aquest nou espai es comprometen a acompanyar els emprenedors i les empreses en tot allò que puguin necessitar, com assessorament, mentoria i, fins i tot, inversió.

Un espai disponible també les 24 hores del dia, ha explicat el director general de Bomosa, Manel Garcia.

Aquest nova iniciativa anomenada coworking fa temps que s'està implantant a diversos països europeus per modernitzar els sistemes de treball.

El cap de Govern, Xavier Espot, considera que és una iniciativa "molt positiva" i ha assegurat que "estem aquí per donar-hi suport i amb més raó si tenim en compte que els beneficis que es puguin obtenir es dedicaran a la fundació Bomosa".

L'espai està equipat d'eines fonamentals de treball oferint connexió a Internet i sales de reunions. També disposa a l'última planta d'una zona d'esbarjo per poder desconnectar una mica en alguns moments.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Fernando Montero