MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Borrell canvia el discurs sobre l’atur i assegura que la negociació no ha començat

www.andorradifusio.ad

Josep Borrell ha moderat el to i diu ara que Espanya donarà suport a Andorra en les negociacions per a l'acord d'associació amb la Unió Europea per ajudar en el reconeixement de les seves particularitats. Després que ahir fos molt explícit afirmant que Europa no pot fer excepcions en matèria de protecció social, avui ha matisat que aquest capítol no està tancat i que és objecte de discussió.

Canvi de discurs del ministre d'Afers Exteriors espanyol, Josep Borrell. Si dimecres afirmava que Europa no pot fer excepcions en matèria de protecció social i que Andorra coneixia les regles de joc, aquest dijous ha matisat que les negociacions continuen obertes i que Espanya donarà suport al Principat perquè se'n reconeguin les especificitats.

Ha declarat que “hi ha coses per negociar que no estan tancades i no es poden donar per resoltes”.”Encara no ha començat la discussió".

S'ha declarat "optimista" sobre el fet que Andorra pugui aconseguir que es respectin aquestes singularitats i ha explicitat que el capítol que fa referència a la prestació d'atur és dels que encara estan oberts i que és, per tant, objecte de discussió.

Borrell ha volgut matisar i suavitzar així les seves declaracions d'ahir, que havien aixecat molta polseguera.

Informa: Gerard Gort
Imatge: A.Ginestà/S.Linares

Informació relacionada

3.235.11.178