MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

La botiga Mítics, guanyadora del concurs d'aparadors de Nadal

La botiga Mítics, d'Escaldes-Engordany, ha guanyat el

La botiga Mítics, d'Escaldes-Engordany, ha guanyat el concurs d'aparadors de Nadal que organitza la Cambra de Comerç, Serveis i Indústria.

La botiga ha obtingut el guardó de més rellevància i ha estat premiada amb un estudi complet per a l'obtenció del Label "Andorra Comerç Excel·lent". El jurat ha destacat que l'escenari transmet un ambient de Nadal Blau, visible des de molts metres de distància gràcies a la il·luminació.

Pel que fa a les altres categories del concurs, el guardó a l'originalitat ha estat per a la Pizzeria Primavera, el premi a l'impacte comercial per a la Pastisseria Estopiñan i el de qualitat artística per a Calçats Albert. Els guanyadors han rebut un sopar per a dues persones al Roof Top Van de l'hotel Fènix. El premi temàtic a l'aparador més sostenible, consistent en una panera de productes ecològics i de proximitat, ha recaigut en Petit Albert.

El Centre andorrà de decoració guanya en la categoria "Re imaginem un món millor per als infants".

El comerç CAD2 ha estat el primer guardonat de la categoria "Re imaginem un món millor per als infants", amb l'harmonia cromàtica del color blau, que aquest any s'ha inclòs per primera vegada al concurs de la mà d'UNICEF, dins del projecte Go Blue, amb la col·laboració de MoraBanc.

El premi consisteix en una cistella de productes ecològics i de proximitat. A més, per cada establiment participant d'aquesta categoria MoraBanc ha fet una donació de 100 euros a UNICEF. La categoria ha comptat amb 7 establiments inscrits.

Informa: Neus Toro

54.236.58.220