MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

Els Cachafeiro hauran de desallotjar el Punt de Trobada abans del 30 de novembre

www.andorradifusio.ad

La família Cachafeiro haurà de desallotjar el Punt de Trobada abans del 30 de novembre. És la data fixada per la Batllia. Els arrendataris actuals proposaven un termini de dinou mesos, mentre que la família propietària dels terrenys en va sol·licitar dos.

La Batllia fixa que la família Cachafeiro tregui el negoci del Punt de Trobada de l'edifici i terrenys de la família Mallol que ocupa a la Prada de la Borda del Cosp de Sant Julià abans del 30 de novembre. Segons diu a l'aute d'execució al qual ha tingut accés RTVA els "llocs indegudament ocupats", entre els quals s'inclou la parcel·la, les edificacions i instal·lacions, hauran de ser desallotjats les pròximes setmanes. Mentrestant hauran de continuar pagant mensualment la indemnització establerta. El batlle exigeix també un informe quinzenal a partir del setembre amb el calendari del desallotjament i recorda que se'ls podran reclamar perjudicis si no són fora del Punt de Trobada abans de la data designada del 30 de novembre.

La família Cachafeiro havia demanat a la Batllia un termini de dinou mesos per desallotjar el centre comercial, atenent un informe pericial independent que assegurava que si es decretava un temps inferior l'empresa entraria en fallida i tindria dificultats per fer front als compromisos amb treballadors i proveïdors. La família Mallol, propietària del terreny, demanava dos mesos per recuperar l'espai.

Els Cachafeiro poden presentar recurs fins al 10 de setembre. En cas de fer-ho i si no prospera, un cop estigui desallotjat el Punt, el grup Pyrénées, nou arrendatari, preveu reobrir i reincorporar el gros de la plantilla en un termini entre dos i tres mesos. Una de les plantes l'ocuparà Carrefour i la resta serà un centre comercial, amb comerços i serveis.

Informa: Sergi Cano / Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

Informació relacionada

3.234.143.26