MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 20º

El Temps Darrera previsió

El cantant i saxofonista Guillem Tudó prepara senzill i vídeo promocional

www.andorradifusio.ad

Guillem Tudó prepara senzill i vídeo promocional per buscar més actuacions i promoció. El cantant i saxofonista valora positivament que cada vegada es doni més feina als músics locals, tot i que creu que s'hauria d'ajudar també a promocionar el talent nacional fora de les fronteres.

A l'escenari del Prat del Roure sota un feix de llum blanca Guillem Tudó entona 'My way' de Frank Sinatra a mitja veu, un dels temes que inclou en el repertori dels seus directes amb 'La vie en rose' d'Edith Piaf, 'You don't know me' de Michael Bublé o 'Wonderful world' de Louis Armstrong. Un repertori que diu, l'apassiona.

La de cantant és una de les facetes que ensenya al videoclip amb una veu que sembla sortida de les ones radiofòniques en l'Amèrica dels 50. L'altra, la de saxofonista, l'enregistrarà en ambients exteriors del país.

Tudó compta amb una subvenció del ministeri de Cultura que l'ajudarà a promocionar-se en un panorama on els músics del país han guanyat terreny.Tudó lloa l'aposta d'entitats privades, hotels i comuns per promocionar els creadors d'Andorra.

Després d'aquesta feina, creu que només quedaria tenir un enllaç als programadors forans per exportar el talent. Pensa que "és el que falta, però arribarà".

Preveu tenir tota la feina enllestida al setembre abans de tornar a la docència musical. D'altra banda, encara pensa en l'enregistrament d'un disc que de moment deixa per a més endavant.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares