MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Carles Enseñat es mostra partidari de "buscar fórmules per a una coalició preelectoral"

www.andorradifusio.ad

El president de grup parlamentari Demòcrata posa bona nota a la feina que s'està fent amb el socis de la coalició. Ho ha analitzat a "Els matins de la Nacional", on també ha posat sobre la taula possibles solucions perquè col·lapses de trànsit com el de dilluns no es tornin a repetir. 

Carles Enseñat ha valorat molt positivament el treball en coalició que s'està duent a terme.

El parlamentari ha destacat la bona predisposició que hi ha hagut des de l'inici per part dels socis de Demòcrates per impulsar accions i que mai hi ha hagut imposicions. És per aquest motiu que de cara als propers comicis veu "coherent buscar fórmules per a una coalició preelectoral".

Sobre la vacunació, el parlamentari ha assenyalat que s'ha de fer prevaldre la protecció col·lectiva a la individual i que el passaport sanitari no només s'obté a través de la vacunació. 

Enseñat ha críticat com s'ha gestionat la mobilitat per la Puríssima. Conscient que col·lapses com el de dilluns no poden repetir-se, ha apuntat algunes solucions, com ara "reforçar el sistema de transport públic i mecanismes com ajustar millor els dies festius envers els ponts amb molta afluència de gent i els horaris escolars", així com estudiar la mobilitat per cable.

Finalment, s'ha referit a l'habitatge dient que cal construir pisos a preu assequible i socials amb el fons publicoprivat

Informa: Montse Grau