MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 26º

El Temps Darrera previsió

El Carmen Thyssen i Caldea organitzen un concurs nacional de dibuix infantil amb Educació

www.andorradifusio.ad

Art i sostenibilitat són els dos conceptes que hauran de treballar els participants en el primer concurs nacional de dibuix que organitzen el museu Carmen Thyssen i Caldea en col·laboració amb el ministeri d'educació.

Les escoles dels tres sistemes educatius reparteixen les 5.200 làmines amb les quals nens i nenes d'entre 3 i 10 anys participen en el certamen. Abans de les vacances de Nadal, es coneixeran els guanyadors de les diferents categories.

El denominador comú que han de treballar en l'àmbit artístic és el termolúdic i la sostenibilitat. Caldea i el Carmen Thyssen organitzaran diversos tallers per ajudar els artistes en la seva feina. "Creiem que al marge de la part creativa, que ja és prou interessant, que els nens rebin un missatge sobre temes sostenibles, sobre el medi ambient, és important. Farem una segona activitat on repetirem aquests tallers en l'entorn de Caldea", insisteix el director artístic, Guillermo Cervera.

Està prevista l'entrega de premis abans de començar les vacances de Nadal, uns premis que inclouen entrades i activitats gratuïtes a Caldea i al museu.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Anna Ginesta.