MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

El cicle Cambra Romànica programa sis actuacions a partir del 26 d'octubre

www.andorradifusio.ad

L'Associació Amics del Cambra Romànica pren el relleu del comú en l'organització del cicle que començarà a final de mes i que inclourà òpera amb cantants del país, el Quartet Vivancos i formacions amb piano. El cicle, a més, té per objectiu posar en valor diferents esglésies de Canillo. 

El 26 d'octubre es donarà el tret de sortida al programa amb el Duo Divertimento, Lisa Downes a la flauta travessera i David Font a la guitarra clàssica. L'actuació es farà a Sant Miquel de Prats.

El següent dissabte serà el torn del Quartet Vivancos a Sant Bartomeu de Soldeu. A partir d'aquí cada dissabte es farà un concert.

En total seran sis actuacions que inclouran les veus femenines de la soprano Jonaina Salvador i la mezzo belga Caroline de Mahieu. Faran un recital a Sant Cerni amb un programa de to còmic i tràgic i peces en què les dues cantants fan papers complementaris.

Pel cicle també passaran els guanyadors del concurs Internacional Cambra Romànica, els pianistes Júlia Fortuny i Bernat Sánchez amb un programa entre Schubert i Mozart.

Mentrestant l'entitat prepara la segona edició del certamen.  L'actuació es farà a Sant Cerni de la mateixa manera que les dues últimes entrades del programa. Cosmos Quartet i el Duo Albelda i Licciardi al piano tancaran el programa.

Informa: Rosa Alberch