MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

El Cineclub encenta nou trimestre amb 10 títols en cartell

www.andorradifusio.ad

Retrats de societats transformades per la guerra com 'Hamada' o 'Breadwinner'; el retrat de falsos paradisos com 'La chute de l'empire américain' o la vivència de processos vitals com 'Els dies que vidran' o 'Petra'. El cineclub Les Valls enceta un nou trimestre amb títols com 'Petra', el documental 'Hamada', la comèdia sobre la mort d'Stalin.

'Sister Brothers' estrena la tornada del Cineclub després de les vacances. A mitjan segle XIX en plena febre de l'or els germans Charlie i Eli dos pistolers sagnants que volen apartar-se d'aquesta vida són contractats per matar un buscador d'or. Pel camí posaran a prova el demencial vincle que tenen.

La setmana vinent el cicle es trasllada al cosmos sahrauí a través del documental 'Hamada' del suec Eloy Domínguez per descobrir com la vida passa sense preocupacions i moltes inquietuds per marxar del camp, a parts iguals.

L'octubre inclou 'Els dies que vindran' en què Maria Rodríguez Soto i David Verdaguer, parella a la vida real, protagonitzen la història del procés d'aprendre a ser tres quan encara no han après a ser dos. Van enregistrat tot el procés d'embaràs del seu primer fill.

De com el gènere sí condiciona en parla 'El pa de la guerra', un noia que es farà passar per noi per poder treballar i ajudar la família en el domini talibà a l'Afganistan. 

La troballa d'una suculenta quantitat de diners en una bossa d'esport posarà en dubte la moral del protagonista de 'La chute de l'empire américain'.

De segell britànic, 'The death of Stalin', presenta una sàtira sobre els dies previs al funeral del secretari general de la Unió Soviètica.

El novembre comença amb una estrena al Festival de Canes el 2018, la lluita per la supervivència a la islandesa 'Artic'.

Continuarà amb 'Pájaros de verano', un relat de com el tràfic de marihuana a Colòmbia posa en perill la integritat de les famílies i les tradicions ancestrals.

L'americana 'Miseducation of Cameron' evidencia l'assetjament ideològic i religiós dels adults sobre els joves que busquen la seva pròpia sexualitat.

Per acabar, 'Petra' de Jaime Rosales, un tragèdia moderna en què una filla buscarà el pare que no ha conegut, després de la mort de la seva mare.

Informa: Rosa Alberch

18.207.240.35