MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

17º / 33º

El Temps Darrera previsió

El cineclub les Valls estrena temporada a la Llacuna

www.andorradifusio.ad

El cineclub les Valls torna a engegar el projector a partir d'aquest dimecres. Ho fa amb canvi d'ubicació, a la Llacuna i amb cintes per als amants dels drames i dilemes existencials, comèdia i thriller.El cicle de versions originals subtitulades comencen amb "Casi 40", de David Trueba.

"Casi 40"
Dir.: David Trueba

Amb el premi especial del jurat del Festival de Màlaga David Trueba presenta una jove que amb 40 anys enceta una gira musical amb el suport de l'amic d´infància, un retrobament que dibuixa els canvis que el temps en la persona.

"L´insulte" - 19 setembre
Dir.: Ziad Doueiri (Líban)


L´essència del conflicte humà i social es trobaran al film libanès "L'insulte", en què un accident entre veïns acaba en un problema d´estat enfrontant palestins i cristians libanesos.

"Lucky" - 26 stembre
Dir.: John Carroll Lynch

I després de tota una vida el protagonista de "Lucky", que ha sobreviscut a tota la seva generació, farà un viatge d´autodescobriment, un viatge espiritual que es converteix en el testament cinematogràfic de Harry Dean Stanton.

Fins a desembre, el cineclub ha preparat deu propostes més, entre elles, el thriller "You were never really here", protagonitzat per Joaquin Phoenix, una relectura dels justiciers dels anys 80 i els antiherois més contemporanis, la recerca d´identitat de Lady Bird o de la protagonista de "Grave" en què el primer any d´universitat es convertirà en la recerca més visceral de la seva persona.

Informa: Rosa Alberch