MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

El Col·legi d'Advocats veu amb preocupació el conflicte de la Batllia i demana una solució urgent

www.andorradifusio.ad

El Col·legi d'Advocats veu amb preocupació la situació a la Batllia. El degà, Xavier Sopena, demana un exercici de responsabilitat per resoldre el conflicte i remarca la manca de personal de l'òrgan judicial.

La inestabilitat que es viu a la Batllia genera preocupació al Col·legi d'Advocats. Des de l'organisme demanen un exercici de responsabilitat a les parts i el degà, Xavier Sopena, ha indicat que cal una solució urgent per part del Consell Superior de la Justícia.

Pel que fa a la petició de dimissió del Consell Superior de la Justícia, Sopena ha evitat mullar-se. El degà ha remarcat que el col·legi respecta les decisions dels lletrats i ha insistit en la necessitat de resoldre ràpidament el conflicte.

Sopena ha posat en relleu la manca de recursos, sobretot de personal, a la Batllia i demana més esforços. Tot i això, ha considerat que aquests mesos s'ha alleugerit la feina.

És previst que el cap de Govern es reuneixi amb els membres del Consell Superior de la Justícia per trobar una solució al conflicte.

Sopena ha destacat que l'entrada en vigor l'any vinent de la nova llei de procediment civil agreujarà els problemes actuals si no es dota de més personal l'òrgan judicial.

Informa: Joel Romero
Imatges: Vicente Bellot

34.200.222.93