MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Comença el curs amb increment d'alumnes a l'Escola Andorrana

www.andorradifusio.ad

4.400 alumnes cursaran enguany un curs a l'Escola Andorrana. Són xifres provisionals que segon la direcció es tancaran amb un lleuger augment respecte de l'any anterior. Una part de les noves matriculacions són nouvinguts que trien el sistema andorrà. Aquest dilluns molts han tornat a les aules amb moltes ganes de retrobar els amics. Del que no parlen tant és dels estudis.

Minuts abans de les nou a l'escola andorrana de Sant Julià de Lòria. És el primer dia de curs i alguns tenen molt clar què esperen d'aquest primer dia. "Jugar al pati"i "estar amb els amics", ens expliquen alumnes de primària.

La situació en els més petits és diferent. És el cas de l'Irati. Per ella serà el primer any d'escola. "És el primer dia i estem una mica nerviosos, però el més important és que ells estiguin bé", diu el seu pare.

A l'espera de tancar xifres oficials el curs a l'Escola Andorrana experimenta un petit increment encara per quantificar gràcies a matriculacions de nouvinguts al país.

Només a Sant Julià de Lòria, on hem estat aquest dilluns, n'hi més d'una desena, assegura el director Isaac Benchluch, que destaca les activitats i accions per a la cohesió i la rebuda dels alumnes.

Després de la plena implementació del PERMSEA fins a batxillerat, aquest curs serà per formar professors i implementar millores com una competència en emprenedoria que es treballarà amb ESADE, avança Maite Casals, directora del departament d'Escola Andorrana i Formació Andorrana.

Comença un curs marcat d'entrada per un canvi de rutina que n'hi ha que ja agraeixen.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Vicente Bellot

Informació relacionada

3.226.122.74