MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

-1º /

El Temps Darrera previsió

El comerç i restauració de la Seu d'Urgell fan més calaix amb l'arribada d'andorrans

www.andorradifusio.ad

L'entrada d'andorrans a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran s'ha notat a la capital alturgellenca. El sector de comerç i la restauració han estat els col·lectius més beneficiats.

Els comerços de la Seu d'Urgell han notat un augment de vendes d'ençà que des de divendres els andorrans poden accedir a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran.

El cap de setmana es va organitzar Gaudeix del Major, una iniciativa de la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell per dinamitzar el comerç de la ciutat i que va rebre visitants andorrans, segons assenyalen el president i el vicepresident de la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell, Juan Carlos Salas i Tonet Marsino

En el primer cap de setmana de visitants andorrans a la Seu, també va créixer la demanda als bars i restaurants. L'associació d'hostaleria de l'Alt Urgell xifra l'augment entre un 10 i un 15%, segons explica el seu president, Miguel Angel Sánchez. 

Comerç i restauració de la Seu preveuen que a partir del 22 de juny, amb el final de l'estat d'alarma, hi arribin clients de més procedències. Molts alturgellencs esperen també poder tornar a entrar a Andorra a partir d'aquesta data.

Informa-Imatges: XTVL
Locució: Laura Cugat

Informació relacionada

3.216.79.60