MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Els comerços estaran obligats a obrir abans per a la gent gran i persones vulnerables

El fort creixement del servei a domicili ha portat l'Executiu

El fort creixement del servei a domicili ha portat l'Executiu a remarcar que aquestes comandes s'hauran de preparar fora de l'horari comercial dels establiments. Aquests dies, alguns centres comercials obrien les seves portes abans de l'horari habitual per tal d'afavorir les compres dels col·lectius més vulnerables. El Govern ha decretat aquest dimarts que aquesta mesura passi a ser d'obligar compliment.

D'altra banda, la incipient demanda en línia ha provocat que el Govern també reguli aquesta activitat. Els centres comercials es veuran obligats a realitzar la preparació d'aquestes comandes fora de l'horari comercial. La mesura està destinada a evitar aglomeracions i afavorir l'efectivitat del servei. Els mateixos establiments s'hauran d'adaptar pel que fa als horaris per atendre aquesta nova acció de l'Executiu.

Jover també s'ha referit a aquelles botigues d'alimentació que tenen problemes per abastir-se de material sanitari. El ministre ha reconegut les dificultats per obtenir guants i mascaretes, tot i que ha confirmat que "el ministeri de Salut està coordinant la distribució de material". A més, també ha remarcat que la iniciativa solidària de creació de mascaretes servirà per donar a solució a part d'aquesta problemàtica.

Informa: Joel Romero

Informació relacionada

3.235.66.217