MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 23º

El Temps Darrera previsió

Els comuns tanquen instal·lacions i suspenen activitats

www.andorradifusio.ad

Les administracions comunals també han adoptat mesures per fer front al coronavirus amb el tancament d'instal·lacions i suspensió d'activitats esportives, lúdiques i culturals.

A Andorra la Vella s'han tancat les cases pairals i el menjador del Calones. També les instal·lacions esportives excepte la pista de l'estadi comunal, perquè és a l'aire lliure. Tampoc hi haurà activitats a la Llacuna i el teatre comunal.

La situació és similar a les altres parròquies. A Escaldes s'ha tancat la piscina i el gimnàs i a Encamp els espais per a la gent gran, infants, joves i instal·lacions esportives.

Les administracions comunals també han adoptat mesures per fer front al coronavirus. S'han tancat les escoles bressol, les cases pairals i els menjadors socials. També les instal·lacions esportives, escoles artístiques i equipaments culturals.

El tancament també afecta les infraestructures nacionals. La restricció de serveis també s'aplicarà a institucions com la CASS, que deixarà de prestar atenció presencial. La parapública aconsella fer els tràmits on-line, demanar cita prèvia i utilitzar el telèfon i el correu per fer consultes.

Informa: David Domingo
 

Informació relacionada

3.237.71.23