MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 23º

El Temps Darrera previsió

El concert de primavera reuneix per primer cop la Jonca i la Jocand a l'Auditori Nacional

www.andorradifusio.ad

Reproduir una història d'acció a través de la música i el teatre. El concert de primavera ha reunit per primera vegada la Jonca i la Jocand a l'Auditori Nacional amb la història de "Peer Gynt". Hi han assistit més d'un centenar de persones i els aplaudiments han omplert l'escenari durant tot el concert.

"Peer Gynt" és aquella peça que tots hem escoltat algun cop, però que la majoria no sabem quina és la seva procedència. Aquest diumenge l'ONCA l'ha recuperada per escenificar-la en el ja tradicional concert de primavera.

Un total d'onze peces que expliquen l'aventura d'un jove rebel que s'escapa a les muntanyes i que es veu envoltat de trols que se'l volen cruspir. "El matí", "La mort d'Aase" i "La dansa d'Anitra" són algunes de les composicions originals que s'han adaptat per cobrir d'acció l'Auditori Nacional.

El concert de primavera també s'ha destacat per contenir la primera col·laboració entre la Jonca i la Jocand. Amb un programa de ràdio com a fil conductor, l'escenografia mostra de manera visual quin és l'entramat de la història. Un treball conjunt, segons ha remarcat el director de l'obra, Jordi Coll.

Una última versió modernitzada a l'estil hip-hop ha posat el punt final a un concert que ha reunit gairebé 150 persones.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Pere Besolí

44.192.253.106